Beviser på at loven om tiltrækning virker

Loven om tiltrækning virker fordi du fokuserer på det du vil tiltrække. Det virker, hvis du tror på at det virker.

Hej jeg har nu i noget nogen tid undersøgt hvad loven om tiltrækning, eller law of attraction, er og er ved at finde ud af hvordan det virker, hvad jeg skal gøre, og i det hele taget forstå hvordan det hele virker – især – på et dybere niveau.

Jeg vil gerne dele nogle eksempler fra virkeligheden

Det ene eksempel kender du måske selv. Du er ude og kigge på ny bil, og så kigger du måske på en Toyota. Du undersøger bilen grundigt. Er der plads til hele familien, hvordan er økonomien, hvilke services tilbyder værkstedet osv. Osv. Så går du hjem og tænker videre over det, og prøver at sætte dig ind i hvordan det er at have denne bil i hverdagen. Og det er jo helt naturligt, det er en stor beslutning at købe en bil, og du skal have den i mange år.

Men i dagene efter ser du lige pludselig flere af den bil du har kigget på. Der er måske nogen der snakker om den, eller den dukker op i en film. Det er ikke fordi der pludselig dukker flere af det bilmærke op ud af den blå luft. Det er fordi du har fokus på denne bil. Og derfor ser du flere af denne bil.

Det du tænker på, det du har fokus på, det du lægger din energi i og følelser i. Det er dét du ser og det er det du oplever. Det er du udstråler og det er det der kommer retur. Det er dét loven om tiltrækning handler om.

Hvis jeg tænker at folk generelt er dårlige mennesker, at folk er nogle idioter, så møder jeg pudsigt nok en masse idioter. Fordi så bliver jeg bekræftet i min overbevisning

Men hvis jeg tænker at folk vil mig det godt og er flinke, så ser jeg flinke mennesker over alt – fordi jeg har fokus på flinke mennesker – og jeg ænser ikke de få idioter der krydser min vej.

Hvis du feks. er selvstændig tænker på muligheder, flere kunder eller flere penge. Så ser du muligheder, så ser du potentielle kunder og du ser veje til at tjene flere penge.

Så ser du ikke alle de mennesker der IKKE bidrager til din virksomhed.

På den måde virker dine tanker som en magnet og tiltrækker det du tænker på.

 

Det sidste eksempel jeg gerne vil dele er faktisk lige sket i dag.

Jeg var ude og gå min morgentur og hører en podcast, hvor værten foreslår, at hvis LOA er nyt for mig, kan jeg starte med noget småt, feks. at jeg ser en mønt eller en bananskræl.

Det er lidt småt, det er lidt ligegyldigt, især hvis man tænker på hvad man kan opnå med så stor en kræft.

I stedet for tænkte jeg at jeg er meget alene i denne tid. Fordi jeg er sygemeldt på grund af stress, kan jeg ikke overskue så meget eller så mange mennesker, så jeg går ikke særlig meget ud.

Men det kunne være lækkert, hvis nogen ville tage kontakt til mig. Jeg ville føle mig værdsat, hvis en helt uventet person tog kontakt, om det så bare for at sige hej.

SÅ … det prøver jeg at manifestere ved at visualisere et telefonopkald, en sms eller en besked på Facebook.

Altså følelsen af at blive uventet kontaktet – at nogen bare lige vil sige hej. Det tænkte jeg over i nogle minutter, og så gik jeg egentlig bare over til at tænke på noget andet og lytte videre til podcasten.

Men

Da jeg næsten var færdig med min tur, kommer den en løbende bagfra og klapper mig på skulderen og siger ”hej Danny”.

Det var min tidligere tennismakker. Hun så mig, stoppede og ville bare hilse. Vi snakkede kort om vind og vejr, og så løb hun videre.

At hun lige er på samme sti på samme tid kan også forklares med en tilfældighed. Man kan også argumentere at det ville være sket selv hvis jeg ikke havde tænkt tanken.

Men – Det er ikke sket alle de andre dage jeg har gået tur. Og, hun kunne sagtens have løbet forbi mig fordi hun ikke så at det var mig. Hun kunne endda have ladet som om hun ikke så mig.

Men i virkeligheden er det ikke vigtigt om det er et tilfælde, eller om jeg har manifesteret vores lille møde.

Det vigtige er at jeg tror på at jeg har gjort det. Hvis jeg tror på at det er mig der har gjort det, tror jeg jo på mig selv.

Og hvis jeg tror på mig selv i en sådan grad at jeg kan få en person til at komme hen til mig, hvad kan jeg så IKKE udrette, hvis jeg tror på mig selv …?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tiden er gået. Klik på de runde pile og udfyld regnestykket igen.