Udfordring: Hvad SKAL du?

Har du sure pligter, som du ikke kan slippe for? De er jo egentlig en del af det liv du har ønsket dig. Så er der overhovedet noget du SKAL gøre?

Jeg har nu arbejdet med Loven om tiltrækning i nogle måneder. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på den frihed der er i at jeg selv kan vælge hvilket liv jeg gerne vil have. Og, i den frihed der ligger i at kunne manifestere præcis hvad jeg har lyst til, er der også indbygget muligheden for at lægge noget fra sig eller lægge noget bag sig.

Lige en sidebemærkning: du får meget svært ved at manifestere noget baseret på elementer i dit liv du vil af med. For det tager udgangspunkt i mangler og i frygt. Og DET får din hjerne og dit sind til at køre i ring om mangel og frygt i stedet for et ønske om noget positivt.

Men så har jeg også tænkt over om der egentlig er noget jeg ikke kan lægge fra sig. Noget jeg ikke kan slippe. Noget jeg ikke kan udgå, hvis jeg manifesterer en drøm eller et ønske.

Men jeg kan ikke rigtig finde noget ….

Der er selvfølgelig nogle konsekvenser ved at tage et valg. Hvis jeg manifesterer at jeg vil have børn, så visualiserer jeg også hvordan det er at have dem i dagligdagen med madpakker, skolesamtaler, opdragelse osv.

Så jeg kan ikke undgå at skulle give dem mad. Men det er jo en del af den visualisering som jeg brugte til at ønske mig børnene. Ergo er det ikke en pligt. Det er en del mit ønsket. Så det er noget jeg selv har valgt

Så spørgsmålet er om der overhovedet er noget som jeg kan slippe for at gøre?

Og det er min udfordring til dig: skriv i kommentarfeltet. Hvad er det du SKAL? Hvad er det du ikke KAN undgå?

Men husk at det ikke skal være et teoretisk tankeeksperiment, hvor du stå på en klippeskrant. Og det skal heller ikke være noget MAN skal. Det skal være noget DU skal. Jeg vil meget gerne høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tiden er gået. Klik på de runde pile og udfyld regnestykket igen.